Korisliigassa pelataan tiiviiseen tahtiin loppuviikon ajan ja pelit käynnistyvät keskiviikkona kahdella ottelulla. Pelit jatkuvat jo torstaina yhdellä ottelulla.

Keskiviikkona Lahdessa kohtaavat hyvässä tikissä oleva Namika sekä Kouvot. Keskiviikon toisessa ottelussa Karhu isännöi tappioputkensa katkaissutta Pyrintöä.

– Pyrinnön peli on viime aikoina ollut hieman hakemista, Sami Toiviainen analysoi tulevaa vastustajaa Karhun sivuilla.

– Uusi pelaaja (Bryan) Hopkins liittyi joukkueeseen jokunen aika sitten ja näytti pelimiehen elkeitä Honkaa vastaan. Heillä on alla varmasti vapauttava voitto Hongasta, Toiviainen viittaa Pyrinnön edelliskierroksen voittoon.

Vaikka hallitseva mestari ei ole tällä kaudella ollut aivan viimevuotisessa vedossa, tietää Toiviainen iltapuhteen vaikeuden.

– Ottelut Pyrintöä vastaan eivät koskaan ole helppoja. Meidän pitää saada Pyrinnön tempo kuriin ja näin ollen saatava heidät mahdollisimman usein 5 vastaan 5 hyökkäykseen. Korinalustoilla on pärjättävä ja hyökättävä kohti koria. Pieti tapansa mukaan sallii meille joitakin kaukoheittoja, joten ne pitää osata käyttää viisaasti. Takamieskaksikko (Antero) Lehto-Hopkins kuriin, Damonille (Williams) mahdollisimman monta haastettua heittoa ja kurinalainen pelaaminen, niin kotivoitto on mahdollinen. Joukkue on terve, joten täydellä kokoonpanolla lähdetään peliin, Toiviainen kertoo terveystilanteesta.

Torstaina pelataan yksi kamppailu vielä ennen viikonlopun vääntöjä, kun Bisons ja Honka iskevät yhteen.