Vilpas ei päästänyt Karhua helpolla, mutta kotijoukkue Karhu otti ottelusta 86-83-voiton.

Karhu aloitti vahvasti, mutta Vilpas vei kaksi seuraavaa neljännestä nimiinsä ja päätösneljännekselle lähdettiin tasatilanteessa. Karhu näytti jo karkaavan päätösneljänneksellä, kun se repäisi kymmenen pisteen johdon, mutta Vilpas taisteli tiensä takaisin ja ottelun loppu mentiin käsi kädessä. Vilpas ei kuitenkaan onnistunut ratkaisuyrityksessään ja Bojan Sarcevic repäisi vapariviivalta eron kolmeen eivätkä Vilppaan viimeiset yritykset onnistuneet.

Karhun paras oli Jermont Horton, joka heitti 18 pinnaa. Greg Mangano säesti 16, Bojan Sarcevic 13, Juho Lehtoranta 11 ja Markus Molenius 10 pisteellä. Sarcevic jakeli lisäksi kahdeksan korisyöttöä. Vilppaalta Sami Ikävalko oli tulessa heittäen 29 pinnaa. William Walker komppasi 18 pisteellä, Ville Hänninen 16 ja Darren Duncan 13. Lisäksi Jukka Kataja kahmi 10 levypalloa.