Tampereen Pyrintö otti maukkaan kotivoiton viime kevään finaalivastustajastaan Joensuun Katajasta. Pyrinnön synkän alun jälkeen joukkue syttyi hirmuiseen hurmokseen ja kirjautti Pyynikillä voittolukemiksi 93-89 (42-52).

Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola kiitteli joukkuettaan upeasta noususta.

– Kiitos Joensuulle vierailusta. Tämä oli hieno osoitus Korisliigan tasosta. Me lähdimme pelaamaan enemmän pienillä pelaajilla. Sanoin matsipalaverissa, että tästä pelistä kääntyy meidän kurssi. Tilanne oli 5-23 ja lähdettiin lähestymään askel askeleelta. Ville (Pekkola) oli tänään avauksessa ja Alex (Vaenerberg) sai enemmän minuutteja. Puolustettiin hyvin.

– Teimme todella kovan työn Joensuun avainpelaajia vastaan. Katajan hyökkäys on hyvin suunniteltu ja he käyttävät hienosti pelaajien vahvuuksia. En ole aikoihin nähnyt näin vapautuneita pelaajia kuin tänään Pyrinnön pelaajat pelin jälkeen, Poikola hehkutti Pyrinnön sivuilla.