Sasu Salinin Union Olimpija jatkaa kärkisijojen tavoittelua Adrianmeren liigassa, kun se nappasi voiton sunnuntaina. Mikko Koiviston Fraport Skyliners sen sijaan koki kirvelevän tappion.

Olimpija kaatoi kotikentällään tasapisteissä sen kanssa olleen Zadarin 82-60 ja jatkaa taisteluaan pääsemisestä neljän parhaan joukkoon Adrianmeren liigassa. Partizan on tällä hetkellä ljubljanalaisia kahden voiton päässä.

Salin pelasi ottelussa hieman päälle 17 minuuttia heittäen kolme pistettä ja napaten neljä levypalloa.

Koiviston ja Gordon Herbertin Skyliners kärsi vieraskentällä 62-74-tappion samoissa pisteissä olleelle Göttingenille. Samalla Skyliners menetti paikkansa pudotuspelijoukkueena.

Koivisto uurasti yli 26 minuuttia ottelussa ja heitti kuusi pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi neljä korisyöttöä.