Kouvolan Kouvojen seuraikoni Ville Kaunisto, 32 on nimetty tammikuun pelaajaksi miesten Korisliigassa.

Kouvolan Kouvot nousi kohinalla Korisliigan kuntopuntarin kärkeen tammikuun aikana voittamalla kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Kouvolalaisten saaliiksi jäivät Lapuan Korikobrat, Tapiolan Honka, Loimaa Bisons ja Namika Lahti.

Kouvojen huikean vireen pääarkkitehti oli seuraikoniksikin jo luokiteltava kaarinalaisen Ura Basketin kasvatti Ville Kaunisto, joka urakoi komeasti joukkueelleen 16,8 pistettä, 10,8 levypalloa, 2,8 syöttöä, 2,3 riistoa ja 1,3 blokkia ottelua kohden neljässä tammikuun ottelussa. Lisäksi Kaunisto upotti kakkosensa 47,4%, kolmosensa 60,0% ja vapaaheittonsa 86,7% tarkkuudella.

Kauniston osakkeita Korisliigan tammikuun pelaajaa valittaessa nosti kuukauden päättänyt Namika Lahti-peli, jossa Kauniston kaksi perättäistä onnistunutta kolmosta ja yksi onnistunut kakkonen varmistivat viimeisellä kolmeminuuttisella voiton Kouvoille. Kuukauden kolme muuta voittoaan Kouvot haki suurinumeroisesti.

Edellisen kerran Kaunisto palkittiin Korisliigan kuukauden pelaajana maaliskuussa 2014. Tällä kaudella Korisliigan kuukauden pelaajina on palkittu Karhun Greg Mangano (lokakuu), Kouvojen Jason Conley (marraskuu) ja Kataja Basketin Robert Arnold (joulukuu).