Kobrat hävisi keskiviikkona vieraskentällä Vilppaalle ”kuuden pisteen” ottelussa. Kobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic oli pettynyt erityisesti amerikkalaispelaajiensa esityksiin.

Lapuan parhaana palkittiin Paul Carter (18/17), mutta kaksi muuta amerikkalaispelaajaa eivät yltäneet korkealle tasolle. Austen Rowland pelasi yli 26 minuuttia, mutta minimitehoilla 2/2. Eikä Cole Dickersonkaan (6/1) juuri säväyttänyt. Stefanovic oli lievästi sanoen pettynyt kahteen vahvistukseensa.

– Suomalaiset ja Paul Carter tekivät hyvää työtä, mutta muuten pelasimme kahdella jenkillä. Rowland turhautui, eikä ollut henkisesti meidän mukana. Hän etsi omia ratkaisujaan. (Vilppaan Killian) Larson teki varmaan 70% pisteistään Dickersonia vastaan. Kun kaksikko oli penkillä, otimme Vilppaan johdon kiinni ja menimme jopa ohi. Tilanteeseen on reagoitava pikaisesti, Stefanovic totesi Vilppaan sivujen mukaan.

Tämän vuoden Korisliigan erikoisuus on ollut omituinen otteluohjelma. Kobrat ei ole pelannut kotisalissaan puoleentoista kuukauteen ja se näkyy. Eilinen Vilpas-peli oli lapualaisille seitsemäs putkeen vieraskentällä.

– Pitkä vierasputki on hankala, koska meillä ei ole riittävän laaja materiaali, myönsi Stefanovic.