Miesten Korisiigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu.

Kaksi ottelua viikonlopun aikana pelaava Pyrintö kohtasi perjantaina Seagullsin Helsingissä. Joukkueiden edelliskohtaamisessa Seagulls oli ollut Pyrintöä vahvempi ja voittanut molemmat kamppailut, joten vierasjoukkueella oli oiva sauma kuitata kalavelkoja perjantain ottelussa.

Seagulls näytti jo karkaavan kahden ensimmäisen neljänneksen jälkeen, kun kolmanteen neljännekseen lähdettiin kotijoukkueen 42-32-johdossa. Kolmannen jakson päätteeksi Pyrintö kuitenkin kavensi eron vain neljään pisteeseen.

Päätösneljänneksen ja samalla koko ottelun Pyrintö vei nimiinsä lukemin 23-18, mikä ratkaisi ottelun lopputulokseksi lukemat 75-72 tamperelaisten eduksi.

Pyrinnön voiton takuumiehenä häärivät Will Harris ja Antero Lehto. Harris teki 21 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa. Lehto säesti puolestaan 18 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Seagulssilta Melsahn Basabe oli tulessa heittäen 19 pistettä ja kahmimalla 13 levypalloa, kuten myös Carl Lindbom 18 pisteellä ja 14 levypallolla.

Korisliiga jatkuu tiiviisti viikonloppuna. Lauantaina pelataan kaksi ottelua, kun Kouvot aloittaa Pohjanmaan kiertueensa kärkiottelulla Karhua vastaan ja Namika ja Kataja iskevät yhteen Lahdessa. Sunnuntaina sarjassa pelataan kolme ottelua.