Alkukauden loukkaantumisen takia väliin jättänyt Kevin Durant ei ole päässyt aivan samanlaiseen lentoon kuin viime kaudella, jolloin hän voitti myös NBA:n MVP-palkinnon. Durant valittiin mukaan kuitenkin All-Stars-otteluun ja se on aiheuttanut jossain piireissä hieman kritiikkiä.

Durant ei mahtunut avausviisikkoäänestyksessä lähellekään kärkisijoja, mutta valmentajien äänestyksessä hänet nostettiin mukaan lopulliseen joukkueeseen. Joidenkin mielestä Durant ei olisi ansainnut paikkaansa joukkueessa, mutta hän ei arvostelijoista hätkähdä, vaikka olisikin ymmärtänyt, jos häntä ei olisi joukkueeseen valittu.

– En ikinä halua, että minulle annetaan jotain, sillä monet pelaajat ansaitsisivat sen tässä liigassa, Durant totesi paikallisen NewsOK:n haastattelussa.

– Mutta monien valmentajien pitää valmistautua eri tavalla, kun olen kokoonpanossa, joten luulen, että se arvostus nosti minut mukaan peliin. Joka vuosi joku jää ilman paikkaa, joka vuosi joku pääsee mukaan joka ei mielestäsi ansaitse paikkaa, mutta se on osa peliä. Jos joku haluaa paikkani, niin jokainen voi kokeilla yksi vastaan yksi minua vastaan, Durant näpäytti.

Durant tietää mistä puhuu, sillä yksi vastaan yksi –tilanteissa hän on NBA:n paras pelaaja tällä kaudella. Niissä tilanteissa hän tekee keskimäärin 1,17 pistettä, joka on NBA:n korkein lukema.