Petteri Koponen oli pitelemätön, kun Himki nousi VTB-liigan kärkipaikalle kaatamalla paikallisvastustaja TsSKA:n.

Himkin ja TsSKA:n ottelut ovat yleensä kuumia ja tiukkoja kohtaamisia eikä tämäkään tehnyt poikkeusta. Moskovan herruutta pääsi lopulta juhlistamaan Himki, joka vei ottelun nimiinsä 107-104. Ottelun ratkaisu nähtiin summerin soidessa, kun Tyrese Rice heitti uskomattoman buzzer beaterin kaukaa viime hetkillä.

Koponen oli ottelussa pitelemätön, kun hän pussitti joukkueensa suurimman pistemäärän 22 kovalla heittoprosentilla (3p: 5/7, 2p: 2/3, 1p: 3/4). Lisäksi hän nappasi 27 minuutissa neljä levypalloa, antoi kuusi korisyöttöä ja riisti pallon kolmasti sekä sai viisi virhettä. Hän oli tehokkuusindeksissä (31) joukkueena ylivoimainen ykkönen.

Tappio oli TsSKA:lle VTB-liigassa kolmas ja Himki kiilasi sarjataulukon kärkeen, kun sillä on paikallisvastustajaansa parempi voittoprosentti (88,2-84,2), mutta samalla myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna.