Pitkään odotettu Bisonsin Martin Zenon paluu pelikentille lähenee. Paluuta ei ole kiirehditty koska ennen pelaamista on saatava sataprosenttinen varmuus viimekesäisen vamman täydellisestä paranemisesta.

Martinin tämän kauden virallista ensiesiintymistä pelikentällä on kuitenkin jo harkittu. Jos kuntoutus- ja harjoitteluohjelma etenee suunnitellusti ilman takapakkeja, ”Z” pelaa ensimmäisen kerran huippukohtaamisessa Bisons-Himki. Täydellistä varmuutta asiasta ei siis voida antaa, mutta näin valmennusjohto on asiaa alustavasti kaavaillut.

Väkivahvan Bisons-miehistön lisäksi parketilla nähdään Himki-pelissä myös Susijengin takurimestari Petteri Koponen, ensimmäistä kertaa Suomessa sarjatasolla sitten vuoden 2008.

Bisons–Himki Moscow Vantaan Energia Areenalla 1.3.2015 klo 16.00.

Bisons tiedottaa Zenon paluuaikataulusta sivuillaan.