Korisliigan keskiviikon ainoassa ottelussa kohtasivat Honka ja Seagulls. Jännittävä kamppailu päättyi lopulta Seagullsin 73-72 (37-41)-voittoon.

Ottelu oli erittäin tasainen ja jännittävä ja ratkesi vasta aivan loppusekunneilla. Joukkueet olivat vielä tasapisteissä vajaat kaksi minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen molemmat epäonnistuivat ratkaisuyrityksissään ennen kuin yhdeksän sekuntia ennen loppua Seagullsin Deremy Geiger pääsi vapaaheittoviivalle ja upotti toisen vapaaheitoistaan. Honka sai vielä viimeisen pallonhallinnan, kun 0,3 sekuntia oli pelikellossa. Emmanuel Ubilla pääsi heittämään vielä voitosta, mutta heitto kolahti rautoihin ja näin Seagulls pääsi juhlimaan tärkeää voittoa.

Voittajajoukkueen paras pistemies oli Melsahn Basabe 20 pisteellä ja 11 levypallolla. Deremy Geiger heitti 13, Carl Lindbom 10 pisteellä. Lisäksi Eero Lehtinen oli isossa roolissa loppuhetkillä, vaikka pistetilastoon kertyi seitsemän merkintää. Kotijoukkueelta Emmanuel Ubilla heitti 20 pistettä, Greg Logins sai kasaan 16, Villematti Kopio 14 ja Ike Udanoh merkkautti 12/14.