Tampereen Pyrintö selvitti tiensä Baltian liigan pudotuspelien toiselle kierrokselle. Pyrintö kärsi keskiviikkona Latviassa 78-84 (42-47) tappion, mutta eteni siitä huolimatta jatkoon yhteispistein 185-157. Ensimmäinen osaottelu päättyi Pyynikillä Pyrinnölle 107-73.

Pyrintö kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella BK Ventspilsin Latviasta. Latvian sarjassa kovalla rekordilla (11-1) viilettävä joukkue on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella myös Eurocupissa. Otteluiden tarkoista pelipäivistä tiedotetaan heti niiden varmistuttua.

– Hyvä mieli tietysti jatkopaikasta. Vaikka hävisimme tänään, pelasimme ihan hyvän ottelun ja pystyimme vastaamaan hienosti vastustajan fyysisyyteen. Vastustaja oli tänään erittäin intensiivinen ja puolusti aggressiivisesti. Emme ole kohdanneet hetkeen tuon tyyppistä puolustusta ja olimme vaikeuksissa sen kanssa. Tästä hyvä esimerkki oli toisen jakson viimeinen kaksi minuuttia, kun syötimme jatkuvasti palloa suoraan vastustajan käsiin, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola pohtii seuran sivuilla.