Korisliigassa pelataan perjantain ja lauantain aikana kolme ottelua. Perjantaina ohjelmassa on kaksi kamppailua ja lauantaina yksi.

Perjantain huippuottelussa iskevät yhteen sarjakärki KTP ja Joensuun Kataja. Kataja joutuu lähtemään otteluun ilman Teemu Rannikkoa, joka on luonnollisesti iso menetys joukkueelle. KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov ei kuitenkaan tuudittaudu helppoon otteluun, vaikka Susijengin tähtipelaaja onkin ottelussa sivussa.

– Kyllähän se varmasti jollain tavalla helpottaa, mutta pelasimme heitä vastaan syksyllä, kun heillä ei ollut Rannikkoa emmekä silloinkaan päässeet helpolla. Kataja on osoittanut vaarallisuutensa, mutta se miten he lähtevät otteluun nyt, on meille iso kysymysmerkki. Kovaa he tulevat varmasti, Mirolybov ennakoi.

Rannikko pyörittää Katajan peliä ja hän on olennainen osa joukkueen pelaamista. Hänen puuttumisensa tekee myös Katajan pelin ennakoimisen nyt astetta vaikeammaksi.

– Se sapluuna millä he ovat pelanneet pyörii paljon Rannikon ympärillä. Saa nähdä millaisia yllätyksiä Pekka Salminen on nyt keksinyt meille nyt, kun hän on poissa. Ei tämä ole sellainen peli, että menemme vain kentälle ja ajattelemme, että nyt vain hoidamme Katajan. Meidän täytyy jatkaa hyvää peliämme, että pisteet jäävät Karhuvuoreen, Mirolybov muistuttaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Kataja ilmoitti perjantaipäivänä Twitterissä, ettei Robert Arnoldkaan ole mukana kokoonpanossa.

Perjantain toisessa ottelussa kohtaavat Kouvot ja Vilpas. Lauantain ainoassa ottelussa Kobrat isännöi Pyrintöä.

Salttu Forsström