Viime yönä pelattiin NBA:n perinteinen All-Stars-ottelu. Voiton vei tällä kertaa nimiinsä läntinen joukkue pistein 163-158.

Kuten normaalisti, niin tähdistöottelussa ei juuri puolustukseen panosteta ja korirenkaat olivat kovilla upeiden donkkien takia ja pelaajat esittivät parastaan. Ottelun MVP:ksi valittiin peräti 41 pistettä tehnyt Russell Westbrook. Ottelun toiseksi ahnein korintekijä oli 30 pistettä tehtaillut LeBron James. Sen lisäksi James Harden (29) ja Kyle Korver (21) ylittivät 20 pistettä. Molemmat upottivat ottelussa peräti seitsemän kolmosta.

Westbrook teki uuden All-Stars-ennätyksen heittämällä 27 pistettä ensimmäisen puoliskon aikana ja Kyle Lowry teki henkilökohtaista historiaa donkkaamalla. Lowry donkkasi tiettävästi pelissä viimeksi vuonna 2008, vaikka muistikuvat ja arviot vaihtelevat 2006-2009 välillä. Joka tapauksessa Lowryn donkki ei ollut ihan jokapäiväistä herkkua.

Katso video ottelun huippuhetkistä yläpuolelta.