Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Vierasjoukkueet juhlivat, kun Honka ja Bisons nappasivat voitot.

Honka katkaisi tappioputkensa maukkaalla tavalla, kun se kaatoi vieraskentällä Karhun 97-72 (38-36). Tasainen ensimmäinen neljännes kirjattiin kotijoukkueelle neljän pisteen erolla, mutta toisella puoliajalla Hongan tiukka puolustus piti Karhun 12 pisteessä ja espoolaiset lähtivät tauolle kahden pisteen johdossa. Kolmas jakso mentiin tasatahtia, mutta päätösneljänneksellä Honka otti niskalenkin nelisen minuuttia ennen loppua, kun Emmanuel Ubillan ja Villematti Kopion koreilla Honka veti viiden pisteen kaulan. Karhu pääsi vielä korin päähän, mutta Ubilla oli tarkkana viimeisellä minuutilla heittämällä korin ja laittamalla molemmat vapaaheitot sisään. Näin Honka nappasi hienon voiton.

Ubilla heitti ottelussa 23 pistettä ja samaan ylsi Ike Udanoh, joka keräsi lisäksi 12 levypalloa. Kopio tilastoi 12 pistettä ja Greg Logins 11. Karhun tehot lepäsivät kaksikon Greg Mangano-Bojan Sarcevicin harteilla. Mangano heitti 23 pistettä ja otti 15 levypalloa ja Sarcevic tilastoi 21 pinnaa ja seitsemän syöttöä. Jermont Horton sai kasaan 12 pistettä. Karhun tuorein vahvistus Ravern Johnson teki debyyttinsä, mutta jäi 17 minuutissa ilman pisteitä.

Bisons vei saviseudun paikallisottelun nimiinsä voittamalla Vilppaan 73-61 (37-30). Vilpas vei vielä ensimmäisen neljänneksen, mutta Bisons karkasi toisella jo kolmannella repäisemällä parhaimmillaan 15 pisteen johdon. Seitsemän pelaajan rotaatiolla pelanneesta Vilppaasta ei ollut loppukiriin ja näin Bisons vei ottelun nimiinsä.

Bisonsin Anthony Hilliard oli pelipäällä 20 pisteen edestä ja Tuukka Kotti tilastoi tupla-tuplan 14/10. Roope Ahonen pussitti entisessä kotihallissaan 12 pistettä ja samaan ylsi myös Ian Hummer. Vilppaalta Killian Larson koristeli tilastojaan 13/15 ja Sami Ikävalko heitti niin ikään 13 pistettä. Darren Duncan jäi kaksikosta pisteen päähän.