Namika Lahti haki makoisat vieraspisteet Tampereelta tiistaina voittamalla Pyrinnön 80-66. Lahtelaisten päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan edellisviikolla tehty hyvä harjoittelu loi pohjan voitolle.

Palviaisen mukaan alku meni vielä vähän totutellessa, mutta toisella puoliajalla lahtelaiset pääsivät rytmiin kiinni ja onnistuivat pudottamaan Pyrinnön kintereiltään.

– Isona tekijänä voittoon oli edellinen viikko, jolloin meillä ei ollut otteluita, vaan saimme harjoitella laadukkaasti. Mahtavaa nähdä, että työ tuotti hedelmää näinkin nopeasti. Ensimmäisellä puolikkaalla näkyi pelaamattomuus. Ajatukset ei oikein toimineet hyökkäyspäässä, kun emme olleet rutinoituneita paikkaa vastaan pelaamiseen. Toisella puolikkaalla heitimme myös kovia heittoja sisään. Niitäkin pitää heittää, jos mielii voittaa vieraskentillä. Tämä oli tärkeä kamppailu samoista sijoista. Ottelutapahtuma oli mahtava, paljon porukkaa, omat fanit toivat energiaa ja kotiyleisö kannusti. Alun hyväntekeväisyystempaus oli hieno, Palviainen kertasi ottelua Pyrinnön sivujen mukaan.