Tampereen Pyrintö kärsi kauden viidennen kotitappionsa, kun Namika Lahti kukisti täyden kotiyleisön edessä Pyrinnön lukemin 66-80 (36-33).

Ottelu eteni kotijoukkueen pienoisessa hallinnassa aina puoliajalle saakka, jolloin Pyrintö johti ottelua vielä 36-33 (22-19, 14-14). Puoliajan jälkeen Namika kuitenkin tasoitti nopeasti ottelun lukemiin 43-43 ja nousi lopulta 30 minuutin jälkeen 51-54 johtoon. Vietyään kolmannen jakson 15-21 lahtelaiset jatkoivat hyvässä hurmiossa myös päätösneljänneksellä siirtyen 60-68 johtoon jakson puolivälissä. Pyrintö nousi vielä mukaan taistelemaan voitosta, mutta isäntien heitot pomppivat kerta toisensa jälkeen ulos koriraudoista. Vesa Mäkäläisen ja Matias Ojalan kolmoset ottelun lopussa käänsivät pelin lopullisesti vieraille ja Namikan voittolukemat kirjattiin pistein 66-80.

– Onnittelut Lahdelle. Pelasivat tänään erinomaisen ottelun. Viimeistä viittä minuuttia lukuun ottamatta tämä oli kaikkiaan yleisöönmenevää koripalloa, jossa väännettiin jokaisesta pallonhallinnasta. Tämä on kuitenkin korintekopeli. Heitimme ison määrän layupeja ja vapaitakin heittoja ohi. Keskittymisen pitäisi olla sataprosenttista, mutta tänään se ei sitä ollut. Henkinen kantti ei kestänyt. Meille oli liikaa se, kun heitimme ratkaisevia heittoja ohi. Lahden puolustus on ennenkin ollut meille myrkkyä, ja tänään jokaisen heiton eteen joutui tekemään töitä. Ehkä meillä vapaissakin heittopaikoissa painoi takaraivossa se, että joku voi vielä tulla eteen. Pahiten olen pettynyt siihen, että emme aidosti pelanneet voitosta, vaan luovutimme. Painoimme päätä maahan viimeiset viisi minuuttia, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola surkutteli tamperelaisten sivuilla.