Pyrintö aloitti puolivälieräottelunsa Baltian liigassa latvialaista Ventspilsiä vastaan. Tamperelaiset kokivat avausottelussa 64-70 (30-40).

Ensimmäinen neljännes oli tasainen, mutta toisella kotijoukkue repäisi yhdeksän pisteen voiton ja tauolle mentiin Ventspilsin 10 pisteen johdossa. Pyrintö tuli kuitenkin väkevästi kolmannelle neljännekselle ja siirtyikin johtoon ennen päätösjaksoa. Ventspils otti viimeisellä neljänneksellä etulyönnin, mutta Pyrintö ei luovuttanut, vaan roikkui hyvin mukana. 17 sekuntia ennen loppua Bryan Hopkins heitti kolmosellaan tamperelaiset jo kolmen pisteen päähän, mutta vielä lopussa Nikolaos Gkikas upotti kovan kolmosen kasvattaen joukkueiden välisen eron lopulta kuuteen ja niistä lähtöasetelmista lähdetään viikon päästä pelattavaan toiseen osaotteluun.

Hopkins oli Pyrinnön paras pistemies 14 pisteellä ja Tyrone Kent heitti 11. Damon Williams upotti 10 pistettä ennen virhetilinsä täyttymistä.

Toinen osaottelu pelataan Pyynikillä ensi viikon keskiviikkona.