Houstonin supertähti itsevarmana: ”Minä olen MVP”

© Kuva: Getty Images

Taistelu NBA:n runkosarjan arvokkaimmasta pelaajasta käy kiivaampana kuin vuosi kausiin. Varteenotettavia ehdokkaita on useita joista valita. Houstonin supertähti James Harden nosti itsensä komeasti framille.

Harden kertoo NBA:n kotisivuilla hänen ansaitsevan MVP-tittelin tänä vuonna.

– Mielestäni minä olen MVP. Mielestäni MVP on arvokkain pelaaja joukkueelle. Luonnollisesti sinun täytyy voittaa ja olla yksi liigan parhaista joukkueista, ja me olemme sitä. En ota kunniaa pois keltään muulta liigassa, mutta olen ollut tasainen koko kauden. Olen tehnyt oikeita asioita saadakseni joukkueeni sellaiseen asemaan, että se voi voittaa ottaen huomioon kaikki ne olosuhteet joiden kanssa olemme joutuneet taistelemaan, Harden miettii NBA:n sivuilla.

Hardenin kovin kilpakumppani MVP-tittelistä on Golden State Warriorsin Stephen Curry, joka on johdattanut joukkueensa runkosarjan ykköseksi tällä kaudella.

– Katson kaikkia asioita yhdessä. Niin kuin sanoin, en halua ottaa mitään pois Stephiltä tai heidän joukkueelta. Heillä on menossa uskomaton kausi, mutta meillä on myös aika hyvä kausi ottaen huomioon kaikki meidän loukkaantumiset ja mitä olemme joutuneet käymään läpi. Ymmärrän, että ihmiset voivat mennä kumpaan suuntaan tahansa tämän kanssa, mutta kun kyse on arvokkaimmasta pelaajasta, mielestäni minulla on etu, Harden toteaa luottavaisena.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.