Karhu puristi tiukan voiton Pyrinnöstä: ”Hieno sarja tulossa”

© Kuva: Pasi Heikkilä

Karhu aloitti pudotuspelit kotisalissaan ja vastaansa runkosarjassa kuudenneksi sijoittuneen viime kauden mestarin Tampereen Pyrinnön. Karhu heitti kolmosia tarkasti, napsi tarvittavat levypallot ja korjasi voiton lukemin 83–72 (38–35). Voitolla Karhu johtaa ottelusarjaa 1-0, jatkopaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Karhu aloitti ottelun vahvasti, mutta Pyrintö löysi lääkkeet kauhajokisten pelin pysäyttämiseksi ja taisteli itsensä mukaan. Ottelu lopulta ratkesi viimeisen minuutin aikana jolloin Karhu oli kovempi napaten näin ottelusarjan ensimmäisen voiton nimiinsä.

– Alun heittopeli oli meiltä hyvää. Horton laittoi alussa neljä sisään ja lopussa vielä yhden levyn kautta kuppiin. Pelasimme paikkaa vastaan liian kaukana, 8-9 metristä ei voi heittää ja syöttäminenkin korin alle on todella vaikeaa. Paikka ei missään nimessä ollut yllätys, mutta vaikka olimme tutkineet sitä runsaasti nauhalta, sotki se peliämme. Ylihuomenna emme enää hyydy paikkaa vastaan. Devonne oli alussa aika vaisu, mutta nosti tasoaan pelin edetessä. Tarvitsemme häntä, jotta saamme peliin tarvittavaa syvyyttä, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kertasi pelin tapahtumia Karhun sivuilla.

Ensimmäinen peli antoi osviittaa siitä, että sarja saattaa venyä pitkään ja odotettavissa on vielä hienoja otteluita joukkueiden välillä.

– Hieno sarja tulossa ja tiistaiksi Pieti joukkueineen varmasti keksii jotain uutta, johon me Rikun kanssa yritämme keksiä vastauksia, Toiviainen ennakoi toista kohtaamista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.