Suomi taipui taas Saksalle

© Kuva: Juha Tamminen

Tuplaviikonlopun Saksaa vastaan pelanneet Suomen 18-vuotiaat pojat kärsivät toisen tappionsa Heidelbergissä, kun saksalaiset veivät kotiyleisönsä edessä ottelun 92-69 (44-28). Eilisen fyysisyyden lisäksi Saksa esitti kovan tason hyökkäyspelaamista, johon Suomella ei löytynyt aseita vastaamaan.

Saksa osoitti erinomaisuutensa läpi pelin rankaisemalla röyhkeästi jokaisesta menetyksestä ja pienestä nukahduksesta toisessa päässä. Kotijoukkue nappasi jo avausneljänneksellä kaksinumeroisen johdon ja käytännössä ratkaisi lopputuloksen.

– Hyvin samanlainen peli kuin eilenkin. Ehkä sillä erotuksella, että fyysisyyden lisäksi Saksa esitti todella korkeatasoista hyökkäyspelaamista. Kilpailu tällä tasolla on niin valtavan kovaa, että pärjätäksemme meidän pitää olla henkisesti ja fyysisesti läsnä sataprosenttisesti, päävalmentaja Jyri Lohikoski analysoi Basket.fi -sivustolla.

Edon Maxhuni (22/2/3 syöttöä) pelasi jälleen erinomaisen pelin hyökkäyspäässä. Valmennusjohtoa ilahdutti myös Robert Bärlundin (6/3) uhrautuva pelaaminen selkeästi isompia sisäpelaajia vastaan.

Saksan tehokkaimmat olivat Marcel Keßen (16/2) ja Isaiah Hartenstein (17/3/3 syöttöä).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.