Boston Celtics on ollut aktiivisena siirtomarkkinoilla ja hankkinut useita pelaajia riveihinsä.

Kovimpana nimenä joukkueeseen liittyy kaksinkertainen All Star –peluri David Lee, joka siirtyy seuraan Golden State Warriorsista. Vaihtokaupassa toiseen suuntaan liikahtivat Gerald Wallace ja Chris Babb. Loukkaantuminen sotki Leen viime kautta ja samalla Draymond Green nappasi hänen aloitusviisikon paikkansa ja hänen peliminuuttinsa putosivat. Hän tilastoi keskimäärin 7,9 pistettä viime kaudella.

Celtics on kiinnittänyt myös tämän vuoden ensimmäisen kierroksen varauksensa, kun Terry Rozier ja RJ Hunter ovat tehneet seuran kanssa sopimuksen. Zoran Dragic siirtyy niin ikään vihreään pelipaitaan, kun Miami ja Celtic tekivät kauppaa rahalla ja varausvuoroilla. Dragic aloitti viime kauden Phoenixissa, mutta siirtyi nimekkäämmän isoveljensä Goranin vanavedessä kesken kauden Miamiin. Hän pelasi yhteensä 16 ottelussa tilastoimalla keskimäärin 1,8 pistettä vajaan viiden minuutin peliajalla. Kauden parhaassa pelissään hän upotti 22 pistettä. Bostonin odotetaan laittavan Dragicin waiver-listalle.

Celtics on tehnyt myös jatkosopimuksen Jae Crowderin kanssa, joka tilastoi viime kaudella keskimäärin 9,5 pistettä ja 4,6 levypalloa. Crowder liittyi seuraan kesken viime kauden Dallasista.