Kobrat sai hyviä uutisia, kun omat kasvatit jatkavat joukkueessa. Kaudella 12-13 Korisliigan vuoden tulokkaaksi valittu Jussi Turja jatkaa Kobrissa vuoden sopimuksella.

Viime kaudella 194-senttinen ja 93-kiloinen takamies kirjautti pistekeskiarvon 7,9 pistettä/ottelu. Levypalloja Turja repi 1,4 sekä antoi syöttöjä 1,2 ottelua kohden. Hän on pelannut myös 36 nuorten maaottelua ja Korisliigaa edeltävä kausi kului USA:n yliopistosarjassa. Viime kauden katkaisi helmikuussa sattunut loukkaantuminen.

– Viime kausi päättyi loukkaantumiseen, ja nyt on kesä koetettu kuntoutua. Onneksi kauden alkuun on vielä runsas kaksi kuukautta aikaa, joten paljon ehtii vielä tapahtua, Turja toteaa Kobrien sivuilla.

Kobrat on sopinut Panu Peltokankaan kanssa vuoden jatkosopimuksen. 198-senttinen ja 100-kiloinen sisäpelaaja on Korikobrien oma kasvatti, joka viime kaudella esitti hienoja otteita Korisliigassa. Kauden tilastot olivat 3,4 pistettä ja 2,4 levypalloa ottelua kohden. Piste-ennätyksensä 22 Panu pussitti voitto-ottelussa Kouvoja vastaan.

– On hienoa jatkaa kasvattajaseurassa ja into pelaamiseen on kova. Viime kauden lopulla sain hyviä onnistumisia, jotka nostivat itseluottamusta. Omana tavoitteena on oman pelin vakiinnuttaminen kauden lopun tasolle.

Roni Hyvärinen on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Kobrien kanssa.18-vuotias Kobrakasvatti sai tulikasteensa Korisliigasssa jo Kobrien ensimmäisellä pelikaudella. Hienon ponnistusvoiman omaava takamies on pelannut kaksi edellistä kautta II-divarissa BC Lapuan riveissä.

– Odotan malttamattomana kauden alkua ja into harjoitteluun on kova. Derrick on vetänyt koripalloakatemiaa Lapualla, joten valmentajakin on pitkältä ajalta tuttu.