Onko tässä Susijengin kova tusina EM-kisoihin?

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen koripallomaajoukkueen harjoitusottelut ovat puolessa välissä, kun takana on neljä maaottelua ja edessä on vielä neljä lisää. Loimme katsauksen siitä, ketkä ovat tällä hetkellä tyrkyllä EM-kisakoneeseen.

Susijengissä käydään vielä tiukkaa kisaa EM-paikoista, mutta menneet harjoitusottelut ovat antaneet hieman osviittaa siitä kenen jalka on jo tukevasti koneen sisällä.

Muutama hieman epävarmempi tapaus on kuitenkin vielä olemassa ja esimerkiksi Lauri Markkasen kisamatka taitaa jäädä haaveeksi Belgia-ottelussa sattuneen nilkkavamman takia. Susijengillä on kuitenkin heitettävänään Ranskan parketeille kova tusina. Katso sivun ylälaidasta SuomiKoris-sivuston arvio joukkueen kokoonpanosta!

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!