Tampereen Pyrintö on saanut mieluisia uutisia, kun viimeiset kaksi vuotta Pyrinnön apuvalmentajana toiminut Artem Khvorost jatkaa tuoreen päävalmentaja Ilkka Palviaisen staffissa.

Palviaisen mukaan Khvorostin jatko on tärkeä seuralle ja hänelle itselleen.

– Äärimmäisen tärkeätä, että Artsi on tässä mukana. On ollut suunnaton apu alusta lähtien, että tässä on henkilö, joka on päivittäisessä tekemisessä mukana. Artsi tuntee pelaajat ja historian – eli mitä on tehty aiemmin. Hän pystyy täten arvioimaan rehellisesti toimintaa ja peilaamaan sitä aiempaan tekemiseen, Palviainen kehuu.

Muuten Pyrinnön kesäharjoittelu on täydessä vauhdissa.

– Meillä on ollut kolmiosainen kesäharjoittelu: 1) yhteistä ominaisuusharjoittelua ja pelaamista, 2) itsenäinen ominaisuusharjoittelujakso ja 3) joukkueen kanssa ominaisuus- ja lajiharjoittelu. Elokuun alusta lähtien olemme menneet kolmatta osaa.

– Osaltaan tämä on sen takia, että pelaajia on ollut maajoukkueohjelmissa, kuten universiadeissa ja Antero Lehto miesten maajoukkueen kanssa. Itse olen taas ollut nuorten maajoukkueen valmennuksessa tämän kesän. En näe pitkässä juoksussa sitä hirveän edulliseksi, että olemme ympäri vuoden yhdessä, Palviainen tähdentää Pyrinnön sivuilla.