Gerald Lee jr myönsi suoraan, että Suomi pelasi pitkään aikaan parhaan maaottelunsa Ukrainaa vastaan.

– Paras Susijengi oli Ranska-matsissa, kun kaikki meni sisään. Puolustuskin toimi, mutta sen jälkeen tämä oli parasta Susijengiä moneen viikkoon. Belgiassa pelasimme ihan ok, mutta emme olleet tällä tasolla, Lee tuumi Ukrainan kaaduttua 20 pisteellä.

– Tänään löytyi omaa tekemistä molemmissa päissä, etenkin puolustuksessa. ”Henkka” pyöritti jätkiä hyvin. Kun hän näki, että jätkät väsyi, hän laittoi uusia kentälle. Uudet jätkät tekivät hyvää duunia, hän jatkoi.

Suomen harjoituksissa päivää ennen ottelua monet pelaajat vakuuttivat, että tämänsorttinen esitys olisi tulossa. Lee näki parantamisen kokonaisvaltaisena suorituksena.

– Meillä oli muutenkin vähän ongelmia viime viikolla. Pistimme päitä alas parin ensimmäisen tappion jälkeen. Puhuimme alkuviikosta, että saisimme päitä ylös ja löytäisimme omaa tekemistä. Tänään pelasimme hyvin joukkueena, hän summasi.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen