Lee Jr itsevarmana: ”Voimme voittaa kenet vaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Gerald Lee Jr uskoo ”Susijengin” mahdollisuuksiin 5.9. alkavissa koripallon EM-kisoissa. Suomi pelaa A-lohkossa yhdessä lohkoa isännöivän Ranskan, Bosnia ja Hertsegovinan,Puolan, Venäjän ja Israelin kanssa.

– Se ei ole ihan kuolemanlohko. Meillä on mahdollisuudet jos pelaamme omaa peliämme. Jos emme pelaa sitä meidän peliä, voimme hävitä kaikki pelit. Hyvänä päivänä voimme voittaa minkä joukkueen vaan, Lee kuvailee lohkoa Suomikoris.comin haastattelussa.

Kokonaistavoitteista Lee puhuu kuitenkin varovaisemmin. Moni odottaa Susijengin nyt etenevän kahdeksan parhaan joukkoon. Se tarkoittaisi jatkoon menoa omasta lohkosta ja ensimmäisen pudotuspelivastustajan kaatumista.

– Menemme ottelu kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää. Emme mieti sellaisia asioita (kahdeksan joukkoon pääsemistä). Menneisyys on menneisyyttä ja tulevaisuus on tulevaisuutta.

Suomi aloittaa kisat lauantaina 5.9. hallitsevaa Euroopan mestaria Ranskaa vastaan. Ottelu alkaa klo 22.00. Suomessa ottelut televisioi YLE ja Viasat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.