Petteri Koponen: ”Tänään oli erittäin hyvä peli”

© Kuva: Salttu Forsström

Suomen koripallomaajoukkue varmisti paikkansa 16 parhaan joukossa, kun Susijengi kaatoi murskaavan esityksen jälkeen Bosnia-Hertsegovinan. Petteri Koponen hehkutti Suomen peliä.

Suomi nappasi toisen voittonsa kisoissa ja se samalla varmisti jatkopaikan jatkopeleihin. Susijengi karkasi Bosnia-Hertsegovinalta heti kättelyssä eikä vastustaja pystynyt missään vaiheessa haastamaan Suomea.

– Pelasimme myös Ranskaa vastaan hyvin, mutta monet tuntuvat unohtaneen sen. Tänään oli erittäin hyvä peli. Valmistauduimme hyvin ja tiesimme mitä haluamme tehdä ja toteutimme peliä hyvin. Kaikki nostivat tasoaan ja tekivät työnsä ja penkiltä tuli energiaa. Kaiken kaikkiaan hyvä peli meiltä, Koponen hehkutti ottelun jälkeen.

Voitolla Suomi sinetöi paikkansa jälleen jatkopeleissä ja torstaina joukkue matkaa kohti Lilleä.

– Se oli koko ajan tavoitteemme. Tämä on kolmas kerta peräkkäin, kun pääsemme EM-kisoissa jatkoon. Se on aika upeaa Suomen kaltaiselta maalta. Emme halua lopettaa vielä. Haluamme pysyä keskittyneinä ja meillä on vielä yksi peli jäljellä. Haluamme luonnollisesti voittaa myös sen ja olla valmiita seuraavalle kierrokselle, Koponen totesi ottelun jälkeen.

Suomen viimeinen alkulohkon peli pelataan torstaina kello 16.00 alkaen Puolaa vastaan. Parhaimmassa tapauksessa Suomi taistelee jopa lohkokakkosen paikasta.

Salttu Forsström, Montpellier


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.