Kauhajokelainen Karhubasket kertoo verkkosivuillaan palkanneensa uudeksi vahvistuksekseen 27-vuotiaan Cade Davisin. Davis on 197-senttinen laituri. Davis pelasi Oklahoman yliopistossa ja viimeisellä kaudellaan siellä (2010-2011) hän teki keskiarvoksi 14,2 pistettä, 5 levypalloa ja 1,8 syöttöä.

Yliopistouran jälkeen Davis on pelannut kaudet 2011-2014 Makedoniassa, voittaen mestaruuden maan liigassa joka kaudella. Lisäksi hän pelasi nuo kaudet Adrianmeren liigaa. Viime kausi Davisilta kului Kreikan pääsarjassa.

Karhun valmentaja Sami Toiviainen oli tyytyväinen sopimuksen varmistuttua.

– Ensimmäisen todellisen hudin jälkeen saamme neljän vuoden eurokokemusta omaavan pelaajan. – Kun Osuntolan laiskuus treenaamisessa alkoi viime viikolla näkyä, niin aloimme Jussin kanssa katsastaa jo listoilla olevia pelaajia, sekä laitoin uuden hakukierroksen muutamalle agentille liikkeelle, taustoittaa Toiviainen tapahtumia Karhun verkkosivuilla.