Saksan supertähti liikuttui yleisön suosionosoituksista – katso video

Saksan EM-kisataival päättyi niukkaan 76-77-tappioon Espanjalle. Samalla saattoi päättyä yhden kaikkien aikojen parhaan eurooppalaispelaajan ura maajoukkueessa, kun Dirk Nowitzki todennäköisesti esiintyi viimeistä kertaa Saksan pelipaidassa.

37-vuotias Nowitzki päätti lähteä vielä kerran edustamaan maataan, kun Saksa sai kotikentälleen järjestettäväkseen yhden EM-kisojen alkulohkoista. Vaikka Nowitzki ei ole vielä suoraan sanonut uransa jatkosta, niin suurella todennäköisyydellä häntä ei enää maajoukkuepaidassa nähdä. Yleisö odotti pitkään, että Nowitzki päätti mediavelvoitteensa ja tuli takaisin yleisön eteen, joka osoitti sankarilleen seisten suosiota. Samalla Nowitzki liikuttui kyyneliin kotiyleisönsä edessä.

Katso video tilanteesta yläpuolelta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.