Sasu Salin: ”Alkulohkossa oli omat hetkensä”

© Kuva: Salttu Forsström

Susijengi on vaihtanut kaupunki EM-kisoissa, kun joukkue matkusti Montpellierin välimeren helteistä viileämpään Pohjois-Ranskaan.

Belgian rajan tuntumassa olevassa Lillessä Susijengi ja Sasu Salin valmistautuvat kohtaamaan sunnuntaina MM-hopeamitalisti Serbian, joka selvitti tiensä jatkopeleihin voittamattomana.

– Uusi paikka, uusi areena ja voittamalla pääsee jatkoon. Nyt mennään vain yksi peli kerrallaan, Salin muistuttaa Koripalloliiton haastattelussa.

Susijengi sijoittui alkulohko A:ssa neljänneksi voitettuaan Venäjän ja Bosnia-Hertsegovinan, mutta häviten isäntämaa Ranskalle, Israelille ja Puolalle. Susijengin tavoitteena oli kuitenkin alun perinkin saada kolmas peräkkäinen jatkopaikka EM-kisoissa.

– Meidän lähtökohdat oli, että saadaan tämä jatkopaikka. Tietysti alussa kaavailtiin, että Israel olisi heikompi, mutta he pelasivatkin todella hyvin. Muutama voitto olisi voinut olla enemmän, vaikka ihan tyytyväinen suoritukseen voi olla.

– Alkulohkossa oli omat hetkensä, kuten aloitusmatsi Ranskaa vastaan, Bosnia-Hertsegovinan murskavoitto ja viimeisillä sekunneilla ratkennut Venäjä-ottelu.

Jatkopeleihin Susijengi eteni tappio niskassaan, kun Puola oli parempi 65-78. Joukkue on Salinin mukaan heittänyt häviön pois mielestään nopeasti ja täysi keskittyminen on nyt Serbia-ottelussa.

– Nopeasti ollaan unohdettu ja pistetty Puola-peli mielestä, vaikka se vähän kehno olikin. Mitä turhaan miettiä sitä, kun nyt ollaan jatkossa. Alkulohkon pelejä ei pidä jäädä murehtimaan.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.