Italia valmis hakemaan olympialaisten karsintaturnausta

Käynnissä olevissa koripallon EM-kilpailuissa taistellaan samalla myös olympiapaikoista. EM-kisojen finalistit pääsevät suoraan Rion olympialaisiin ja sijoille 3-7 joukkueet karsivat ensi kesänä kisoihin.

Olympialaisiin karsitaan kolmessa karsintalohkossa ja karsintalohkon isäntämaa saa villin kortin karsintoihin, mikäli se ei ole muuten päässyt karsintoihin. Eurooppalaismaista ainakin Italia on ilmoittanut kiinnostuksensa karsintaturnauksen järjestämiseen. La Gazzetta dello Sportin mukaan Italia järjestäisi turnauksen Torinossa.

Italian lisäksi myös Venäjä ja Saksa ovat ilmaisseet varovaisen kiinnostuksensa karsintaturnauksen järjestämiseen. Liettua ei sen sijaan ole mukana karsintaturnauksen kilvoittelussa, sillä karsintaturnauksen hinnan arvioidaan olevan yli 1,5 miljoonaa euroa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.