Kreikka voitti sijoitusottelussa Latvian ja varmisti samalla paikkansa olympiakarsinnoissa. Kreikka nousi Latviaa vastaan 97-90 (37-44)-voittoon.

Latvia aloitti ottelun vahvasti ja oli pitkään johdossa, mutta toisella neljänneksellä Kreikka nousi johtoon. Sitten Latvia repäisi peräti 24-0 runin, joka nosti joukkueen jälleen johtoon. Kreikka kuitenkin vastasi 21-5 runilla ja viimeiselle neljännekselle mentiin Latvian pisteen johdossa. Viimeisellä neljänneksellä Kreikka oli kuitenkin vahvempi ja varmisti paikkansa olympiakarsintoihin.

Kreikan tehot lepäsivät tasaisesti viiden pelaajan harteilla. Yannis Bourousis oli tehokkain 20 pisteellä, Vassilis Spanoulis teki 16 pistettä, Nick Calathes ja Giannis Antetokounmpo ylsivät 15 pisteeseen ja Nikos Zisis 12. Latvialta Kristaps Janicenoks heitti 22, Dairis Bertans ja Mareks Mejeris 14 sekä Martins Meiers 13.

Voitolla Kreikka varmisti paikkansa olympiakarsinnoissa. Latviallakin on vielä mahdollisuus voittamalla Tshekki-Italia-ottelun häviäjän.