Tshekki murskaesityksellä olympiakarsintoihin

Tshekki ja Latvia ratkaisivat keskenään kumpi joukkue sijoittuu EM-kisoissa seitsemänneksi ja etenee ensi kesänä pelattaviin olympiakarsintoihin. Tshekki ei antanut Latvialle mitään mahdollisuuksia, vaan otti selvän 97-70 (57-36)-voiton.

Latvia pysyi Tshekin mukana vielä ensimmäisen neljänneksen ajan, mutta toisella Tshekki repäisi ja vei sen nimiinsä 29-13 eikä tahti juuri hiljentynyt kolmannella, kun se kirjattiin Tshekille 23-9. Viimeinen neljännes oli enää pelkkää kosmetiikkaa.

Jan Vesely oli jälleen Tshekin ykkösnimi 24 pisteellä ja Tomas Satoransky toimi hänen apumiehenään 16 pisteellä. Latvian paras pistemies oli 11 pistettä heittänyt Janis Timma.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.