Liettua jännitysnäytelmän jälkeen finaaliin

Toinen välierä Liettuan ja Serbian kanssa muodostui todelliseksi jännitysnäytelmäksi, jonka vei lopulta Liettua nimiinsä 67-64 (35-34).

Ottelu oli koko ajan tasainen ja hyvin ailahteleva. Liettua oli pääosin niskan päällä ja repäisi usein pienen etumatkan, mutta Serbia tuli aina takaisin peliin ja rinnalle.

Jälleen kerran peli ratkesi viime hetkille. Liettua meni neljän pisteen johtoon, kun Reinaldas Seibutis upotti vapariviivalta molemmat heittonsa sisään, kun 24 sekuntia oli jäljellä. Serbian Milos Teodosic ei tilanteesta hätkähtänyt, vaan veti nopeasti kovan kolmosen sisään ja ero kaventui pisteeseen, kun 14 sekuntia oli jäljellä. Seibutis pääsi jälleen viivalle, mutta heitti toisen ohi. Serbia pääsi nopeaan hyökkäykseen ja haki tasoitusta, mutta Bodgan Bogdanovic kompastui ratkaisevassa ajossa omiin jalkoihinsa. Mantas Kalnietis pääsi vapariviivalle, mutta heitti toisen ohi eikä Serbia saanut enää kunnollista hyökkäystä aikaiseksi ja näin Liettua eteni finaaliin Espanjaa vastaan ja varmisti samalla paikan ensi kesän olympialaisiin.

Liettuan paras pistemies oli Jonas Valanciunas 15 pisteellä, Seibutis ja Mindaugas Kuzminskas 13 sekä Kalnietis 12 pistettä ja yhdeksän syöttöä. Serbian ykkönen oli Teodosic 16 pisteellä. Miroslav Raduljica sekä Nemanja Bjelica ylsivät 10 pisteeseen.

Finaali ja pronssiottelu pelataan sunnuntaina.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.