Biisonien preseason huipentui lauantaina, kun loimaalaiset isännöivät Lapuan Kobria. Bisons oli voittanut harjoituskauden kaikki kotiottelunsa, ja niin kävi Lapuaakin vastaan. Ottelu päättyi Biisoneille 101–93.

Bisonsin peli kangerteli hieman ensimmäisellä puoliskolla. Lapuan taitavat takamiehet pystyivät pitämään vierasjoukkueen mukana pelissä. Vasta kolmannella neljänneksellä Biisonit karkasi lapualaisilta. Ero kasvoi kolmannen kymmenminuuttisen päätteeksi 13 pisteeseen eikä Kobrat enää päässyt tarpeeksi lähelle.

– Ihan kuin ajatuksemme olisivat olleet jo illan riennoissa, Greg Gibson harmitteli ensimmäisen puolikkaan kurittomuutta Bisonsin sivuilla.

Huolimatta nukahduksista positiivisiakin asioita ottelusta löytyi.

– Pelimme on mennyt koko ajan eteenpäin. Onhan meillä vielä tavattomasti tehtävää, mutta kehitystä on tapahtunut.

Aiemmissa harjoitusotteluissa vaisusti esiintynyt Martin Zeno (23/5/5/2r) oli kuin uudestisyntynyt lauantaina. Mies tehoili kummassakin päädyssä, nakutti hyvät tehot eikä menettänyt kertaakaan. Mikko Koivisto (9/0/3) ja Tuukka Kotti (13/7/1/1r) pukivat univormut ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä tällä kaudella. Molemmat pelasivat parikymmentä minuuttia ja käyttivät aikansa kentällä hyvin. Toiselle kymmenelle pisteissä pääsivät myös Justin Jackson (14/2/1/1r), Ilari Seppälä (12/1/1) ja Jacob Burtschi (11/3/2/1r).

Lapualla on perinteisesti ollut muutama kovan tason peluri, jotka ovat vastanneet suurimmaksi osaksi joukkueen tehoista. Niin näyttäisi olevan tälläkin kaudella. Lamont Jones (32/3/4/2r) pussitti peräti 32 pistettä, Darien Brothersin (24/3/1/2r) 24 ja Damen Bell-Holter (19/8/2/) 19.

– Kobrat on kova joukkue tänä vuonna. Ne takamiehet osaavat todella pelata, Gibson totesi.