Kouvot matkaa Katajan vieraaksi maanantaina: ”Mukava haaste joukkueelle”

© Kuva: Juha Tamminen

Kouvot aloittaa uuden kauden haastavassa ympäristössä, kun se matkustaa maanantaina hallitsevan Suomen mestarin Joensuun Katajan vieraaksi Mehtimäelle.

Kouvot on viime kausina tunnettu hyökkäysvoimaisista joukkueistaan, mutta tälle kaudelle kokoonpanoa on ainakin pyritty hiomaan enemmän myös puolustusta silmällä pitäen. Kouvojen takamiesnelikossa kaikki ovat enemmän tai vähemmän hyviä puolustajia ja näin palloon saataneen painetta ns. jatkuvalla syötöllä. Myös sentteri Thomas Gipson on preseasonilla osoittanut kykyjään 1vs1 puolustuksessa joten sekin yksityiskohta tuntuu olevan hyvissä kantimissa uuden kauden kynnyksellä.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen lähtee odottavaisin mielin kohti kauden avausottelua.

– Hallitseva Suomen mestari ensimmäisenä vastassa on mukava haaste joukkueelle. Hyökkäyksen osalta olemme varmaan hieman takamatkalla Katajaan nähden, mutta luotan meidän henkilökohtaisiin puolustusekspertteihin, että he pystyvät hidastamaan Teemu Rannikon pelinjohtoa. Kahden erityyppisen sentterin kohtaaminen tulee olemaan isossa roolissa, Lehtonen arvioi Kouvojen sivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.