Susijengin superlupaus valitsi USA:n yliopistonsa – ”Luulen tehneeni oikean valinnan”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Suomalaisen koripalloilun suurimpiin lupauksiin kuuluva Lauri Markkanen on valinnut mihin yliopistoon siirtyy ensi vuonna opiskelemaan ja pelaamaan.

Markkasella oli kolme vaihtoehtoa, mutta lopulta vaaka kallistui Arizonan yliopiston suuntaan. Markkasen valinnasta uutisoi yhdysvaltalainen scout.com-sivusto.

– Luulen, että minulla on täällä mahdollisuudet pelata loistavia jätkiä vastaan joka päivä harjoituksissa. Uskon saavani minuutteja täällä. Pidän näkemästäni, Markkanen toteaa sivuston haastattelussa.

Ennen Arizonaa Markkanen vieraili myös Pohjois-Carolinan sekä Utahin yliopistoissa, mutta valinta kohdistui Arizonaan.

– He näyttivät kaiken mitä heillä on täällä ja pidin siitä. Olen tyytyväinen, että olen tehnyt nyt päätökseni ja voin rentoutua. Kaikki kolme koulua ovat erinomaisia ja tiesin valinnan olevan vaikea, mutta luulen tehneeni oikean valinnan, Markkanen toteaa.

Arizona Wildcats on voittanut NCAA:n mestaruuden kertaalleen vuonna 1997. Neljästi se on selviytynyt Final Fouriin , viimeksi vuonna 2001. Kahtena edellisvuonna se on kuitenkin raivannut tiensä Elite Eight -kierrokselle. Markkanen aloittaa yliopistossa ensi syksynä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta