Kouvojen päävalmentaja: ”Pyrintö on hankala joukkue”

© Kuva: Juha Tamminen

Kouvot jatkoi voittojen tiellä lauantaina kaatamalla Tampereen Pyrinnön lukemin 88-82 kotiparketillaan. Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla ja sarjakärki joutui ottelussa jopa puolustuskannalle.

-Tässä pelissä Pyrintö sai meidän tempoa matalammaksi. Emme saaneet kuudesta ensimmäisestä hyökkäyksestä Pyrinnön paikkaa vastaan yhtään koria. Tilanteet olivat laadukkaita ja niistä olisi voinut mennä kolme heittoa sisään ja paikkapuolustuksen efekti olisi loppunut siihen. Paikkapuolustuksesta on hyvä juosta nopeita ja meille tuli matchausvirheitä omassa puolustuksessamme emmekä käyttäneet taktisia virheitä. Tulimme varovaisiksi ja viimeisellä aikalisällä puhuimme, että tänään emme voi voittaa hyökkäämällä vaan meidän pitää voittaa tämä peli puolustamalla, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen mietiskeli seuran verkkosivuilla.

Vastustaja kerää Lehtosen kehut. Keskiviikkona on luvassa tiukka uusintakamppailu Tampereella.

-Pyrinnöllä oli momentuminsa ja Pyrintö pääsi heittämään hyviä kolmen pisteen heittoja hyvästä rytmistä. Pyrintö heitti tänään kovia kolmen pisteen heittoja sisään eikä se ollut meidän huonoutta vaan Pyrinnön hyvyyttä. Pyrintö olisi voinut ottaa johdonkin neljännen jakson puolivälissä. Pyrintö on hankala joukkue, koska heillä on hyvin samantyyliset kolmos- ja nelospaikan pelaajat, jotka pystyvät vaihtamaan roolia hyökkäyksessä. Tähän tulemme varmasti varautumaan seuraavassa pelissä keskiviikkona.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.