Koponen Ylelle: ”Upea päästä pelaamaan kotikentälle”

© Kuva: Juha Tamminen

Vuoden 2017 koripallon EM-alkulohkon saaminen Suomeen otettiin ilolla vastaan kaikkialla. Myös Susijengin tähtipelaaja Petteri Koponen tervehti päätöstä positiivisella mielellä ja muistutti samalla, ettei vielä muutama vuosi sitten vastaavaa olisi voinut ajatellakaan.

– On upea päästä pelaamaan kotikentälle ja uskon, että kaikki pelimme tulevat olemaan loppuunmyytyjä. Siisti fiilis päästä kotiyleisön eteen täydelle hallille pelaamaan. Ei tällaista olisi osannut kuvitellakaan vielä muutamia vuosia sitten. Uskomattomia juttuja, Koponen kirjoittaa Yle Urheilun kolumnissaan.

Koponen nostaa esille myös sen tosiasian, että karsintojen välttäminen tuo myös tervetullutta lepoaikaa ensi kesänä.

– Tuulettelin sitäkin päätöksen kuultuani, sillä edelliset kahdeksan kesää on menty aika lailla tiukasti koripallon ehdoilla. Nyt edessä saattaa olla hieman vapaampi kesä ja siinä voi jopa ehkä vähän ehtiä treenaamaan eikä ole pelkästään vain pelaamista ja palautumista.

– Sen pienen tauon voi käyttää hyödyksi myös siten. Lisäksi aika monelle Susijengin pelaajalle on tulossa ensi kesänä perheenlisäystä. En tiedä ovatko jätkät ajoittaneet sen siten, mutta varmasti ilouutinen myös siinä suhteessa.

Koposen kolumni kokonaisuudessaan Ylen verkkosivuilla.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.