Bisons kärsi keskiviikkona kauden viidennen Korisliiga-tappionsa hävittyään Vilppaalle Salossa 57-58. Lukemat kertovat pelistä paljon, koreilla ei Salohallissa juhlittu.

– Oli kyllä yksi oudoimmista Korisliiga-peleistä, missä olen ollut mukana. Vilpas sai 58 pistettä ja ainakin tuntui, että me puolustettiin hyvin. Sitten taas meillä on 4/31 kolmenpisteen heitot. Hienoa taistelua ja hienoa, että meni viimeiseen posessioniin asti, Bisonsin Tuukka Kotti ihmettelee seuransa verkkosivuilla.

Salohallin tunnelma keräsi kiitosta laajalti. Reilut 1500 kannattajaa jaksoivat tukea omiaan, vaikka peliä ei kauniiksi voinutkaan kehua. Yleisön joukossa oli myös bussillinen loimaalaiskannattajia, jotka pitivät Biisonien puolia.

-Täytyy nostaa hattua molempien faneille. Hienoa, että Salossa on alkanut tällainen järjestäytynyt fanitoiminta myös kukoistaan, Kotti huomauttaa.