Korisliigassa pelataan viimeiset ottelut ennen joulua, kun perjantaina ja lauantaina ohjelmassa ovat yhdet ottelut.

Perjantain kamppailussa kohtasivat sarjassa keskikastissa etenevä Karhu ja jumboksi jäänyt KTP. Joukkueet kohtasivat toisensa lokakuun lopussa Kauhajoella ja tuolloin Karhu oli selkeästi edellä 20 pisteen erolla.

Perjantaina voiton vei jälleen Karhu, tällä kertaa pistein 83-71. Kyseessä oli Karhun kauden ensimmäinen vierasvoitto.

Illan tehokkain oli Antti Kanervo 22 pisteellään. Lawrence Kinnard teki 16 ja Samuli Vanttaja 15 pistettä. Kotkalaisista Devonne Giles heitti 21 pistettä. Sefton Barret ja Samuel Haanpää kirjauttivat 13 pistettä. Levypallokuningas oli 13 palloa napannut Giles.

Karhu jatkaa voittonsa myötä sarjanelosena. KTP on kerännyt vasta neljä pistettä ja löytyy taulukon hänniltä. Lauantain ainoassa ottelussa kohtaavat BC Nokia ja Kataja.