Kauhajoen Karhu kertoo verkkosivuillaan palkanneensa 206 senttisen ja 113 kiloisen Lance Williamsin riveihinsä. Williamsin sopimus kattaa loppukauden ja siihen kuuluu koeaika.

Williams on De Paul yliopiston kasvatti. Yliopistouran jälkeen Williams on pelannut Saudi-Arabiassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Puolassa, Kreikassa, Turkissa ja viimeksi Uruguayissa. Pisimpään mies on pelannut Turkissa, jossa hän on pelannut kaikkiaan kuusi kautta. Noilta vuosilta kokemusta tuli myös erilaisista europeleistä, mm. kahdelta kaudelta euroliigaa. Viimekaudella Uruguayissa pisteitä synty 14,8 per ottelu ja käsiin tarttui 8,3 levypalloa.

– Haussa oli vahvempi ja kokeneempi sisäpelaaja, joka toisi meille enemmän voimaa korien läheisyyteen, Karhun valmentaja Sami Toiviainen kertoo seuran sivuilla.

– Williams on kokenut euroammattilainen, joka on pelannut useana vuotena kovissa sarjoissa. Odotan häneltä lisää levypallovoimaa sekä sisäpeliuhkaa. Näissä asioissa olemme olleet varsin välillä heikohkoja ja toivottavasti tällä siirrolla vahvistamme tätä puolta pelaamisessamme, Toiviainen toivoo.