NBA:n viime yön kierroksella katseet kiinnittyivät pitkän kuntoutuksen läpikäyneen Clevelandin Kyrie Irvingin suoritukseen.

Clevelandin Kyrie Irving oli poissa NBA-parketeilta 200 päivää polvivamman takia. Hän missasi ensimmäisessä ottelussaan sunnuntaina Philadelphiaa vastaan viisi ensimmäistä heittoyritystään, mutta syttyi lopulta peliin.

Kipinän toi tällä kertaa kaksinkamppailu jo lukioaikaisen tutun Kendall Marshallin kanssa. Irving heitti lopulta 12 pistettä ja takasi joukkueelleen selkeän 108-86-voiton.

– Tämä oli ensimmäinen pelini paluun jälkeen, joten emme tietenkään halunneet painostaa liikaa. Halusin vain päästä kentälle ja katsoa miltä se tuntuu. Toivottavasti pystyn parantamaan jokaisessa pelissä, Irving totesi ESPN:n mukaan.

Kyseessä oli myös ensimmäinen peli sitten huhtikuun lopun, kun Cleveland pystyi peluuttamaan samassa ottelussa kolmikkoa Irving, LeBron James ja Kevin Love.

– Olimme ennen ottelua käytävässä ja näin niin monia tuttuja kasvoja. On huippua saada Ky takaisin kuuden kuukauden jälkeen. Tiedän hänenkin olevan innoissaan, James totesi.

– Näin hänen taistelevan joka päivä tietään takaisin askel askeleelta. Uskon, että jokainen pelaajamme nautti sekä ammatillisesti että henkilökohtaisella tasolla, kun sai nähdä hänet pelaamassa tänään. Minä ainakin nautin, päävalmentaja David Blatt puolestaan totesi.