Tampereen Pyrintö matkustaa keskiviikkona 6.1. Kotkaan, jossa tamperelaiset pelaavat KTP-Basketia vastaan Karhuvuoressa kello 18:30.

Joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuun puolessa välissä Pyynikillä, jolloin Pyrintö voitti sitoutuneen puolustuksensa turvin kotkalaiset selvin numeroin 80-65. Otteluruuhkainen KTP ei tosin ollut silloin parhaimmillaan, kun joukkue oli tullut pitkän FIBA Europe Cup -matkan jälkeen lyhyellä palautumisajalla parketille.

KTP on yllättäen painunut Korisliigan sarjataulukon häntäpaikalle 4 voitolla ja 13 tappiolla, mutta perinteikäs seura on parantanut otteitaan merkittävästi kauden edetessä. Vuoden KTP aloitti voittamalla Salon Vilppaan kotikentällään 87-76.

Myös Pyrintö katkaisi kahden pelin tappioputkensa viime lauantaina Pyynikillä, kun joukkue kaatoi hallitsevan Suomen mestarin Kataja Basketin 94-69.

– KTP on parantanut otteitaan viime aikoina saatuaan kokoonpanonsa vakioitua ja tästä onkin osoituksena kaksi peräkkäistä kotivoittoa. Helppoa pisteiden hakeminen Karhuvuoresta ei siis varmasti tälläkään kertaa ole. Vierasvoittoon kookkaasta vastustajasta tarvitaan onnistumista levypallopelaamisessa, sisäpuolustuksessa sekä nöyrässä hyökkäyspelaamisen pienten asioiden laadukkaassa toteuttamisessa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen pohtii seuran sivuilla.