Vilpas jatkoi vahvoja esityksiään keskiviikkona, kun se otti viidennen voittonsa kuudesta edellisestä kotiottelusta ja keskiviikkona sen kotitaian sai kokea Kouvot.

Vilpas oli erityisen vahva heittopelissään, sillä kakkoset se heitti 20/38 ja kolmoset peräti 12/28. Päävalmentaja Mikko Tupamäen mukaan Kouvojen taktiikka pakotti Vilppaan pelaajat heittoihin ja tällä kertaa ne upposivat sisään.

– Heitimme 28 kolmosta ja heittojen määrä on suhteessa vastustajan puolustukseen. Kouvojen puolustustaktiikka on koria suojeleva, sillä heillä on isoja ja ulottuvia pelaajia. Enemmän on kyse siitä, mikä on hyvä valinta ja tänään osuttiin hyvin, Tupamäki kehaisee Vilppaan tiedotteessa.

Tupamäki jakoi kiitosta myös taustoilleen.

– Täytyy nostaa iso kiitos meidän staffille. Lammin Timo on tehnyt huikeaa työtä päivittäin pelaajien lihaskunnon kanssa ja Salmen Ville fysiikkapuolella. Esimerkiksi maanantaina Ville kartoitti pelaajien tilanteen ja kävi ilmi, että siellä oli jumia ja väsymystä. Itse valmentajana en olisi tällaista huomannut ja muutettiin valmistavia harjoituksia tähän peliin, Tupamäki kiitteli.