NBA:n Itäisen konferenssin kärkijoukkue Cleveland Cavaliers kasvatti voittoputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi kaadettuaan sarjajumbo Philadelphian vieraissa lukemin 95-85. Tauolla Clevelandin johto oli vain pisteen verran, mutta vahva toinen puolisko toi joukkueelle lopulta ansaitun voiton. Voittajien pistelinkona toimi huippupelin pelannut LeBron James, joka merkkautti 37 pistettä, yhdeksän syöttöä ja seitsemän levypalloa.

Dallas Mavericks haki pisteet Minnesota Timberwolvesin kotiparketilta luvuin 93-87. Joukkueen tähtipelaaja Dirk Nowitzki oli jälleen mies paikallaan 29 pisteellään. Ottelu oli kauttaaltaan tasainen, mutta Dallasin kahdella keskimmäisellä neljänneksellä tehty 13 pisteen johto ratkaisi ottelun. Minnesota yritti lopussa vimmatusti, mutta sai karsittua eroa vain seitsemän pistettä.

Portlandissa nähtiin erikoisesti aaltoileva ottelu, kun Trail Blazers nurjesi Oklahoma City Thunderin lukemin 115-110. Portland johti ottelua puoliajalla 52-46, mutta Oklahoma kiri kolmannella neljänneksellä ohi oltuaan 11 pistettä parempi. Viimeinen neljännes oli kuitenkin päinvastainen ja kotijoukkue käänsi pelin edukseen taottuaan 35 pistettä. Ottelun paras pistemies oli voittajien Damian Lillard 31 pisteellään. Vahvan pelin pelasi myös Oklahoman superkaksikko Kevin Durant ja Russell Westbrook. Durant pussitti 28 pistettä ja Westbrook ylsi lähes triplatuplaan tehtyään 25 pistettä, 15 syöttöä ja yhdeksän levypalloa.