Kouvolan Kouvot kärsi sunnuntaina selvän tappion vieraillessaan Töölön kisahallissa Helsinki Seagullsin vieraana. Seagulls oli vahvempi luvuin 80-62 ja etenkin voittajien Carl Lindbom oli pelipäällä tehtyään 23 pistettä ja kahmittuaan yhdeksän levypalloa.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen muistutti ottelun jälkeen, että joukkueen iskukyky ei ollut parhaimmillaan poissaolojen myötä.

– Vastustaja on pelannut monta peliä jo hyvin ilman tulosta, tänään he onnistuivat. Meiltä puuttuu pari avainpelaajaa ja tässä sarjassa se näkyy. Mielestäni meillä on paremmat pelaajat paperilla, mutta vastustajan toteutus oli parempi. Kaverilla oli tänään huippu heittopäivä ja meillä ei puolestaan onnistunut. Ajauduttiin vastustajan rytmiin ja kotijengi osoitti tänään, että hyökkäys on paras puolustus, Lehtonen arvioi Korisliigan verkkosivuilla.

Helsinkiläisten päävalmentaja Mikko Larkas oli luonnollisesti murskavoiton jälkeen tyytyväinen mies.

– Ylivoimaisesti kauden paras kotipeli. Pirteä ja positiivinen esitys, ei oikein tiennyt ennen peliä mitä odottaa kun joukkueen sisällä on ollut paljon sairastelua. Tiedettiin, että jos Kouvot saa pallon liikkeelle tulee vaikeeta, mutta puolustettiin fiksusti. Pakko olla tyytyväinen siihen miten joukkue tällä hetkellä taistelee.