KTP-Basket kärsi kotikentällään niukkaakin niukemman tappion Tampereen Pyrinnölle hävittyään jatkoajan jälkeen luvuin 112-110. Sarjan hännille jumittuneessa joukkueessa tappio otettiin raskaasti.

– Kirvelevä ja harmittava tappio. Tiedettiin, että tästä tulee hyökkäyspainotteinen peli, heidän palloskriinipelaaminen vastaan meidän sisäpelaaminen. Se meni Katajalle 9-4, sillä Teemu Rannikkoa vastaan vihellettiin yhdeksän virhettä ja Devonne Gilesiä neljä. Siinä oli iso ero. Positiivista oli, että pääsimme paljon vapaaheittoviivalle, mutta viimeistelimme sieltä heikosti. Toivottavasti ihmiset näkevät, että pelaajat laittavat kentällä itseään likoon, eikä tässä ole mitään luovutusmeininkiä, kotkalaisten päävalmentaja Anton Mirolybov sanoo Korisliigan verkkosivuilla.

Pyrinnön valmentajana toimi Jukka Toijalan sairastelun vuoksi joukkueen kakkosvalmentaja Tuomas Oja. Oja ei ollut tyytyväinen vierailijoiden puolustustyöskentelyyn.

– Tavoitteena oli peluuttaa tänään tasaisemmin, koska lähdemme huomenna Israeliin. Onneksi saimme kuitenkin voiton kairattua. Tiesimme, että Kotka on vahva joukkue korin alla ja tietyt match-upit on meille hankalia. Korin alla tuli silti turpaan enemmän kuin ajattelimme. Hyökkäyksessä prosentit olivat erinomaiset, mutta puolustuspäässä on kehitettävää. Tuollaisella puolustuksella ei yleensä vierasvoittoja tässä sarjassa oteta.