Shawn Huffin Ludwigsburg kärsi tappion Saksan Bundesliigassa Tigers Tübingenille vieraissa luvuin 94-84 (51-40). Tigers johti peliä parhaimmillaan 21 pistettä, mutta Ludwigsburg taisteli itsensä hetkeksi johtoon kolmannella neljänneksellä. Tigers kuitenkin nappasi johdon takaisin ja viimeisteli kotivoiton päätösneljänneksellä.
Huff (3/2) sai peliaikaa 18 minuuttia, mutta sai sisään vain yhden yhdeksästä kolmosyrityksestään. Ludwigsburgin pistekärki oli Tekele Cotton (19/3/4). Tigersin ykkönen oli Garlon Green, joka pussitti 18 pistettä.

Kreikan pääsarjassa Matti Nuutisen Arkadikos sai kasaan vain 9 pistettä ensimmäiseen neljännekseen Nea Kifisiaa vastaan, joka jylläsi 64-78 (27-48) -vierasvoittoon.
Nuutinen pelasi 32 minuuttia heittäen 6 pistettä ja hakien 3 levypalloa. Arkadikoksen tehokkain oli Vasilieios Kavvadas, joka tehtaili 27 pistettä ja haki 8 levypalloa.